HOE WERKT HET ABONNEMENT?

LEER MEER OVER WIJN

Wanneer je meer weet over Italiaanse wijnen geniet je er ook veel meer van. Daarom vullen we onze boxen niet alleen met de lekkerste Italiaanse wijnen, maar ook met meer informatie over bijvoorbeeld druiven, wijnstreken en bewaartechnieken. Zo vergroot je je wijnkennis, zodat je steeds bewuster geniet!

FLEXIBEL

Wijn proeven moet leuk zijn, daarom is het wijnabonnement van de Wijnboetiek op ieder moment te pauzeren, een maandje over te slaan of helemaal te stoppen. Stuur ons simpelweg een bericht via WhatsApp of mail en we regelen het voor je.

SMAAKT HET NAAR MEER?

Smaak is persoonlijk en valt niet over te twisten. Daarom zit er vast en zeker wel eens een pareltje tussen die je met je vrienden of familie wilt delen. Bij de Wijnboetiek bestel je die topper eenvoudig na door een WhatsAppbericht of mail te sturen. Wanneer je op tijd bestelt, bezorgen we de doos de volgende dag bij jou thuis!

BEZORGING

 Dit is het wijnabonnement voor iedereen die van goede en lekkere wijn houdt. Iedere maand selecteren we nieuwe wijnen en importeren ze direct van de wijnboer. De box bevat 3 nieuwe en exclusieve Italiaanse wijnen en wordt geleverd in de eerste week van de maand.